Ivan Bartoš

Jméno a příjmení Ivan Bartoš bylo náhodně vygenerováno. Pokud potřebujete ke jménu zjistit dluhy, exekuce, nebo nahlásit trestnou činnost, využijte následující menu.

Zpravodajství evidované ke jménu Ivan Bartoš

08.09.2024

Ministr Ivan Bartoš v další aféře: Digitalizace stavebního řízení pod tlakem a stínem chyb, ale jeho pozice v petikoalici zůstává neotřesitelná

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš čelí další vlně kritiky kvůli problémům s digitalizací stavebního řízení. Antimonopolní úřad udělil jeho resortu pokutu a nařídil ukončení spolupráce s dodavatelem InQool. Přesto je Bartošovo místo v petikoalici pevné, což vede k dojmu, že ministři mohou neomezeně chybovat, aniž by byli odpovědni.

Zobrazit více
04.09.2024

Ivan Bartoš: Bez politické odpovědnosti hrozí státu miliardové ztráty. Digitalizace stavebního řízení drhne

Digitalizace stavebního řízení, jeden z klíčových projektů vlády, se ani po dvou měsících od spuštění pořádně nerozběhla. Občané a firmy pykají za nepřipravený systém, který zpomaluje stavební procesy. Ministr Ivan Bartoš přiznává chyby, ale zároveň hájí nezbytnost spuštění. Jak dlouho budou Piráti ještě ve vládě?

Zobrazit více
22.08.2024

Markéta Pekarová Adamová ostře kritizuje Ivana Bartoše: Koaliční střet kvůli digitalizaci se vyostřuje

Digitalizace stavebního řízení se stala horkým tématem v koalici. Markéta Pekarová Adamová tvrdě zaútočila na Ivana Bartoše, který čelí výzvám k rezignaci. Piráti se postavili za svého lídra a konflikt v koalici se vyostřuje.

Zobrazit více
31.07.2024

Flipping | Šmejdi z flipování nemovitostí zneužívají seniory a tvrdě útočí na další spoluvlastníky

Investoři zneužívají právní mezery a kupují podíly od seniorů, aby získali kontrolu nad nemovitostmi. Kdo je zodpovědný za zákony umožňující tuto praktiku?

Zobrazit více
23.07.2024

Razítko na dům: Zrychlení nepřijde, stížnosti nepomůžou. Experti kritizují novelu ministra Ivana Bartoše (Piráti)

Nový stavební zákon, který měl přinést zrychlení a zjednodušení stavebního řízení, je pod palbou kritiky. Podle odborníků novela ministra Ivana Bartoše (Piráti) nenaplňuje své ambiciózní sliby a proces zůstává zbytečně komplikovaný a zdlouhavý.

Zobrazit více