Jan Čermák

Jméno a příjmení Jan Čermák bylo náhodně vygenerováno. Pokud potřebujete ke jménu zjistit dluhy, exekuce, nebo nahlásit trestnou činnost, využijte následující menu.

Zpravodajství evidované ke jménu Jan Čermák

15.05.2024

Ekonomický ústup Jaromíra Soukupa: Jak ovlivnilo prodej jeho podílu budoucnost Barrandova

V dnešní hluboké analýze se podíváme na pád mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, jehož odchod z televize Barrandov signalizuje zásadní změny ve struktuře a majetkových poměrech společnosti Empresa Media.

Zobrazit více
21.03.2024

Dluhopisy TV Barrandov bez zájmu: Jaromír Soukup čelí nedůvěře investorů

Pokus o záchranu TV Barrandov prostřednictvím dluhopisů kulhá. Za dva měsíce si je pořídili pouze tři lidé. Situace naznačuje nedůvěru vůči Jaromíru Soukupovi, jenž si z firmy vyplácí desítky milionů, zatímco zároveň zadlužuje své společnosti.

Zobrazit více
26.02.2024

Jaromír Soukup otevřený prodeji TV Barrandov: Je čas na změnu?

Podnikatel a mediální magnát Jaromír Soukup naznačuje, že by mohl prodat televizi Barrandov. V rozhovoru pro podcast Hype-Cast připustil, že i přes úspěchy a vazbu na stanici, by při správné nabídce uvažoval o jejím prodeji. V době, kdy se televizi nevyhýbají provozní problémy a Soukup již prodal části svých mediálních aktiv, to může znamenat významnou změnu pro český mediální trh.

Zobrazit více
17.01.2024

Televize Barrandov Čelí Exekuci, Soukup a Čermák Získali Ochranné Moratorium

V důsledku finančních potíží a exekuce má Barrandov Televizní Studio zablokované účty, ale získalo dočasnou ochranu před věřitelem, což nabízí šanci na řešení situace.

Zobrazit více